Menu
hapjes

Blini’s met gerookte zalm

Blini's met gerookte zalm

Een erg feestelijk hapje vind ik dit, en je kunt er oneindig mee variëren. Rond de feestdagen zijn blini’s vaak kant en klaar te krijgen bij bijvoorbeeld Albert Heijn, maar je kunt ze natuurlijk ook zelf maken.

Wil je iets anders? Je kunt je blini’s bijvoorbeeld ook beleggen met:

  • Crème fraîche, krab en dille
  • Guacemole en garnalen
  • Crème fraîche, rosbief en augurk
  • Crème fraîche, een gebakken kwarteleitje en dragon

Bekijk ook mijn andere hapjes recepten voor meer inspiratie.

Blini’s met gerookte zalm

0 from 0 votes
Course: HapjeCuisine: FeestelijkDifficulty: Makkelijk
Voor

16

hapjes
Voorbereiding

10

minutes
Kooktijd

0

minutes
Calorieën

69

kcal

Een lekker en feestelijk hapje: blini’s met gerookte zalm.

Ingrediënten

  • 16 kant en klare blini’s (of als die niet te krijgen zijn, kun je ze zelf maken volgens dit recept)

  • 150 gr gerookte zalm

  • 40 gr crème fraîche

  • bieslook of dille

Bereiding

  • Besmeer de blini’s met een beetje crème fraiche, beleg ze met de gerookte zalm en bestrooi ze met de fijngehakte kruiden.

Opmerkingen

  • Je kunt de blini’s al vooraf maken en ze vlak voor het serveren beleggen.

Heb je dit recept gemaakt? Dan zou het ik heel fijn vinden als je het recept wilt beoordelen door op de sterretjes te klikken. En deel gerust een foto van jouw creatie met me op Instagram of Facebook. Vind ik supertof! Ben je trouwens al lid van mijn nieuwsbrief? Je kunt je hier aanmelden

Nog geen reacties

    Laat een reactie achter