Ik durf het haast niet toe te geven, maar ik had nog nooit coquilles gegeten! Nu rond Kerstmis liggen ze echter zelfs in de supermarkt, dus is er geen ontkomen meer aan, we gaan het proberen! Ik maakte de coquilles klaar met parmaham, bosui en kruidenboter, echt een topcombinatie. Een erg leuk gerechtje om als voorgerecht of amuse te serveren tijdens een etentje, bij voorkeur in zo’n mooie schelp natuurlijk!
Heb je dit recept gemaakt? Dan zou het ik heel fijn vinden als je het recept wilt beoordelen door op de sterretjes te klikken. En deel gerust een foto van jouw creatie met me op Instagram of Facebook. Vind ik supertof! Ben je trouwens al lid van mijn nieuwsbrief? Je kunt je hieronder aanmelden. Ontvang je meteen een gratis e-book met vijf exclusieve recepten!
3 Reacties
Edith
2 december 2019 at 09:08Ik neem aan dat de coquilles nog even gebakken moeten worden? In de kruidendokter?
Edith
2 december 2019 at 09:10Heb te snel gelezen, sorry, het staat gewoon in het recept
Sandra
2 december 2019 at 12:37Super! Ik hoop dat je het lekker vindt :-)