Warme camembert uit de oven, geserveerd met een schepje cranberrycompote en wat nootjes. Is dat een lekkere borrelhap, of is dat een lekkere borrelhap? Het smaakte mij in ieder geval méér dan goed, en daarom deel ik het recept voor camembert uit de oven nu graag met jullie!
Recept camembert uit de oven
Nou ja, recept… Zo zou ik het haast niet durven noemen, want deze borrelhap is wel zó makkelijk te maken, dat je het maar 1x hoeft te maken om het recept uit je hoofd te kennen. Dat is dan weer niet zo handig van mij, want ik vind het natuurlijk heel leuk als je steeds weer terugkomt naar mijn site! Gelukkig staan er nog veel meer lekkere recepten online ;-)


Brie of camembert
Niet zo’n fan van camembert? Natuurlijk kun je die in het recept ook heel goed vervangen door een ronde brie. Net zo lekker! Varieer ook lekker met de noten. Zelf vind ik pecannoten erg lekker smaken bij deze camembert uit de oven, maar walnoten zijn ook erg lekker. En het zuurtje van de cranberrycompote is een mooie tegenhanger voor de vette kaas! Op mijn blog vind je ook een recept voor cranberrycompote, dat je hier prima voor kunt gebruiken.


Heb je dit recept gemaakt? Dan zou het ik heel fijn vinden als je het recept wilt beoordelen door op de sterretjes te klikken. En deel gerust een foto van jouw creatie met me op Instagram of Facebook. Vind ik supertof!
Tip: klik op het roze hartje onderaan de pagina en maak een gratis account aan. Daarmee kun je jouw favoriete recepten van deze site opslaan en altijd makkelijk terugvinden.


Nog geen reacties