Ik ben gek op deze taart, hij is lekker bros en de combinatie van chocolade en noten is natuurlijk waanzinnig! Doordat er een flinke hoeveelheid pure chocolade in deze chocoladetaart gaat, is de smaak van chocolade lekker intens. De noten met suikerlaagje zorgen voor een knapperige topping die perfect combineert met de chocolade.
Pecannotentaart
Je kunt naar smaak lekker variëren met noten waar je van houdt, zelf vind ik vooral pecannoten of een combinatie van pecan- en walnoten erg lekker, maar je kunt gebruiken wat je lekker vindt. De taart is best machtig dus ik snijd er niet al te grote punten van.


Het recept voor deze heerlijke chocolade-notentaart heb ik ooit eens uit een tijdschrift gehaald, ik weet helaas niet meer welke. Als jij weet welke, laat het me weten!
Chocoladetaart bewaren en invriezen
Na het bakken blijft deze taart een dag of twee, drie lekker vers. Ik zou hem goed afdekken met bijvoorbeeld een bijenwasdoek. Je kunt de taart het beste bewaren in de koelkast, en hem een kwartiertje voor het serveren uit de koelkast halen.
Deze taart kun je ook heel goed invriezen. Verpak hem goed, dan blijft hij nog zeker een paar maanden goed in de vriezer.
Heb je dit recept gemaakt? Dan zou het ik heel fijn vinden als je het recept wilt beoordelen door op de sterretjes te klikken. En deel gerust een foto van jouw creatie met me op Instagram of Facebook. Vind ik supertof!
Tip: klik op het roze hartje onderaan de pagina en maak een gratis account aan. Daarmee kun je jouw favoriete recepten van deze site opslaan en altijd makkelijk terugvinden.
2 Reacties
Lianne
14 april 2017 at 19:27Oh ziet er goed uit! ;)
Anne-Marie
24 maart 2017 at 07:40Oeh lekker!!! De combi chocolade noten is altijd goed.