Dze lekkere bakjes met ei, tomaat en geitenkaas zijn echt heel lekker en zo gemaakt. Een lekker, snel gerechtje dat heel geschikt is voor de lunch of brunch. Je maakt het snel en daarna hoeft het alleen nog maar 20 minuten in de oven. Tip: eet met toast met gerookte zalm, erg lekker!
Een voorraadje ei met geitenkaas
Maak je dit gerechtje voor jezelf of voor 2 personen? Dan vind je het misschien een beetje zonde om de oven alleen hiervoor aan te zetten. Een handige tip: je kunt gerust meerdere bakjes klaarmaken en deze in de koelkast bewaren. Je kunt ze de dag erna even kort oppiepen in de magnetron en dan smaken ze nog prima.
Heb je dit recept gemaakt? Dan zou het ik heel fijn vinden als je het recept wilt beoordelen door op de sterretjes te klikken. En deel gerust een foto van jouw creatie met me op Instagram of Facebook. Vind ik supertof! Ben je trouwens al lid van mijn nieuwsbrief? Je kunt je hier aanmelden.
Nog geen reacties