Deze eieren uit de oven met geitenkaas en tomaat zijn echt heel lekker en zo gemaakt. Een lekker, snel gerechtje dat heel geschikt is voor de lunch of brunch. Je maakt het snel en daarna hoeft het alleen nog maar 20 minuten in de oven.
Een voorraadje ei met geitenkaas
Maak je deze eieren met geitenkaas voor jezelf of voor 2 personen? Dan vind je het misschien een beetje zonde om de oven alleen hiervoor aan te zetten. Een handige tip: je kunt gerust meerdere porties ei uit de oven klaarmaken en deze in de koelkast bewaren. Je kunt ze de dag erna even kort oppiepen in de magnetron en dan smaken ze nog prima.
Variëren met kruiden
Ik vind het zelf lekker om de eieren uit de oven op smaak te brengen met wat verse kruiden. Bieslook is heel lekker, maar tijm, oregano, dille of dragon zijn er ook lekker bij. Varieer dus lekker met wat je in je koelkast hebt liggen. Geen verse kruiden in huis? Gebruik dan gedroogde kruiden.
Tip: serveer toast met gerookte zalm bij deze eitjes met geitenkaas, dat is een erg lekkere combinatie!
Heb je dit recept gemaakt? Dan zou het ik heel fijn vinden als je het recept wilt beoordelen door op de sterretjes te klikken. En deel gerust een foto van jouw creatie met me op Instagram of Facebook. Vind ik supertof!
Tip: klik op het roze hartje onderaan de pagina en maak een gratis account aan. Daarmee kun je jouw favoriete recepten van deze site opslaan en altijd makkelijk terugvinden.


Nog geen reacties