Dze lekkere bakjes met ei, tomaat en geitenkaas zijn echt heel lekker en zo gemaakt. Een lekker, snel gerechtje dat heel geschikt is voor de lunch of brunch. Je maakt het snel en daarna hoeft het alleen nog maar 20 minuten in de oven. Tip: eet met toast met gerookte zalm, erg lekker!
Een voorraadje ei met geitenkaas
Maak je dit gerechtje voor jezelf of voor 2 personen? Dan vind je het misschien een beetje zonde om de oven alleen hiervoor aan te zetten. Een handige tip: je kunt gerust meerdere bakjes klaarmaken en deze in de koelkast bewaren. Je kunt ze de dag erna even kort oppiepen in de magnetron en dan smaken ze nog prima.
Heb je dit recept gemaakt? Dan vind ik het superleuk als je een foto van jouw gerecht met me deelt via Instagram of Facebook! Ik zou het ook heel fijn vinden als je het recept wilt beoordelen door hierboven in het recept op de sterretjes te klikken. Op de hoogte blijven van nieuwe recepten? Meld je dan aan voor de maandelijkse nieuwsbrief van culi-sandra.nl en ontvang een gratis e-book met o.a. vijf exclusieve recepten
Nog geen reacties