desserts

Milkshake banaan met vanille

Milkshake banaan & vanille

Terwijl ik dit typ krijg ik dat liedje van Kelis maar niet uit mijn hoofd: my milkshake brings all the boys to the yard… Eigenlijk best een ongepast liedje en hij zit nu waarschijnlijk ook in jouw hoofd, sorry daarvoor! Laat ik maar gewoon snel doorgaan naar het recept van deze milkshake met banaan en vanille. Af en toe kan ik echt trek hebben in een milkshake, de meeste smaakjes vind ik nogal chemisch maar bij een banaan milkshake vind ik dat gek genoeg niet zo storend als bij andere smaakjes. Als ik er eens eentje bestel, is het dan ook altijd een banaan milkshake. Bestellen in de snackbar is natuurlijk een eitje, maar wist je dat je zo’n milkshake ook in een handomdraai zelf maakt? Je hebt er maar een paar ingrediënten voor nodig. Even alles bij elkaar doen, mixen en klaar ben je! Overigens is zo’n milkshake banaan echt een calorieënbom van heb ik jou daar, maar dat moet af en toe gewoon kunnen. Enneh, je hebt met deze versie in ieder geval alvast 1 portie fruit binnen ;-)

Recept milkshake banaan met vanille

Per persoon

 • 1 banaan (goed rijp)
 • 2 bollen vanille-ijs
 • 1 tl vanille-extract
 • 125 ml melk

Zo maak je de banaan milkshake

 • Snijd de banaan in stukjes en vries deze eventueel eerst een paar uur in voor een extra koude milkshake.
 • Doe de stukjes banaan met het ijs, vanille-extract en de melk in een hoge kom en mix met de staafmixer snel tot een romige milkshake. Vind je de milkshake te dik? Mix er dan nog wat extra melk doorheen. Serveer je zelfgemaakte banaan milkshake meteen.

Heb je dit recept gemaakt? Laat het me weten via Facebook, Instagram of Twitter met de hashtag #culisandra Vind ik heel leuk!

Altijd als eerste op de hoogte zijn van nieuwe recepten? Volg mij dan via Bloglovin en vergeet niet je te abonneren op mijn nieuwsbrief.

Vorige recept Volgende recept

Ook leuk voor jou:

1 Comment

 • Reply Eef

  Hmmm deze klinkt vele malen lekkerder dan die waar je het vandaag over had ;) Heerlijk en ja je wordt bedankt. My milkshake la la la la….

  14 augustus 2017 at 20:03
 • Reactie achterlaten