lunch

Lunch: broodje eendenborstfilet met balsamico

Broodje eendenborst

Een van de redenen dat ik stiekem best van het najaar houdt, is dat dit seizoen zo ontzettend veel lekkers te bieden heeft. De lekkerste herfstgroenten (paddenstoelen), en ook het jachtseizoen begint dan weer. En dat betekent dat er ook weer heerlijke stukjes vlees te krijgen zijn. Hoewel veel vlees dat als ‘wild’ verkocht wordt, ook weer geen echt wild vlees schijnt te zijn. Maar goed, die hele discussie wil ik helemaal niet aanwakkeren: terug naar deze lekkere lunch!  

Eendenborst vind ik echt een heerlijk stukje vlees. Lekker zacht en dat zoetje…. I love it! De eendenborstfilet combineert heel goed met het pittige van de rucola en de zoete balsamicostroop (die laatste is trouwens sinds kort een nieuwe verslaving van me, ik garneer echt te pas en te onpas mijn gerechten ermee.

Een recept kun je onderstaande eigenlijk niet noemen, maar ik wilde jullie dit lekkere broodje echt niet onthouden!

Recept broodje eendenborstfilet

(voor 2 personen)

  • 2 lekkere broodjes
  • 100 gr gerookte eendenborstfilet
  • handje rucola
  • balsamicostroop

Halveer de broodjes en beleg met wat rucola.

Verdeel de plakjes eendenborstfilet over de broodjes en garneer met wat balsamicostroop. Enjoy!

Vorige recept Volgende recept

Ook leuk voor jou:

1 Comment

  • Reply Eef

    Oh la la dit lijkt me heerlijk! Kan ik deze voor de lunch een keer bij je bestellen ;)

    20 januari 2016 at 12:08
  • Reactie achterlaten