Met de feestdagen in zicht zijn deze vijgen uit de oven een heel fijn voorgerechtje om achter de hand te hebben. Door de vijgen ziet het er luxe uit, het is super smakelijk én het staat met een kwartiertje op tafel. Deze vijgen uit de oven met spek en mozzarella zijn dan ook een makkelijk toe te voegen gang aan je kerstdiner.
Hartig en zoet
Hartig en zoet blijft een zalige combinatie. In dit recept combineert het zoete van de vijgen erg goed met het zoute van het spek, de romige mozzarella en de hartige bite van de balsamico. Echt proberen dus, dit snelle Kerst recept.
Bewaar dit recept op Pinterest

Heb je dit recept gemaakt? Dan zou het ik heel fijn vinden als je het recept wilt beoordelen door op de sterretjes te klikken. En deel gerust een foto van jouw creatie met me op Instagram of Facebook. Vind ik supertof!
Tip: klik op het roze hartje onderaan de pagina en maak een gratis account aan. Daarmee kun je jouw favoriete recepten van deze site opslaan en altijd makkelijk terugvinden.
1 Reactie
Eef
11 december 2015 at 14:23Dit ziet er inderdaad feestelijk én ook nog eens ontzettend lekker uit! Prima voorgerecht voor met de feestdagen :D