pasta snel klaar

Spaghetti met gerookte zalm

Spaghetti met gerookte zalm

Zalm & spinazie & citroen & kruidenroomkaas. Klinkt als een heerlijke combi? Dat is het ook! Deze pasta is lekker snel klaar: je hoeft eigenlijk enkel de pasta te koken en wat ingrediënten toe te voegen. Er komt ook nog eens weinig snijwerk bij kijken, waardoor je binnen twintig minuten aan tafel kunt. Een perfect diner voor een drukke doordeweekse dag dus!

Recept spaghetti met gerookte zalm

(voor 4 personen)

  • 450 gr verse spinazie
  • 400 gr (volkoren) spaghetti
  • 250 gr doperwten
  • 400 gr gerookte zalm
  • 1 citroen
  • 150 gr kruidenroomkaas (bv Philadelphia)
  • olijfolie, peper

Zo maak je de pasta met gerookte zalm & spinazie 

  • Kook de spaghetti volgens de aanwijzingen op de verpakking.
  • Kook in de laatste 5 minuten de doperwten mee, en voeg in de laatste minuut de spinazie toe. Giet de pasta af en roer er een klein beetje olijfolie door.
  • Snijd ondertussen de gerookte zalm fijn en rasp de citroen.
  • Roer de roomkaas en citroenrasp door de spaghetti.
  • Breng de spaghetti op smaak met wat peper en garneer met de snippers gerookte zalm.

Heb je dit recept gemaakt? Laat het me weten via Facebook, Instagram of Twitter met de hashtag #culisandra

Vind ik heel leuk!

Altijd als eerste op de hoogte zijn van nieuwe recepten? Volg mij dan via Bloglovin en vergeet niet je te abonneren op mijn nieuwsbrief.

 

Vorige recept Volgende recept

Ook leuk voor jou:

Laat een reactie achter

Reactie achterlaten