Deze spaghetti met gerookte zalm is zo makkelijk te maken. Je hebt er maar een paar ingrediënten voor nodig: Zalm & spinazie & doperwten & citroen & kruidenroomkaas. En pasta natuurlijk! Klinkt als een heerlijke combi? Dat is het ook!
Pasta met gerookte zalm en spinazie
Deze pasta met gerookte zalm en spinazie is lekker snel klaar: je hoeft eigenlijk enkel de pasta te koken en wat ingrediënten toe te voegen. Er komt ook nog eens weinig snijwerk bij kijken, waardoor je binnen twintig minuten aan tafel kunt. Een perfect diner voor een drukke doordeweekse dag dus!
Pasta met Boursin
Boursin, of een andere kruidenroomkaas, gebruik ik graag om gerechten mee op smaak te brengen. Het is echt een super makkelijke manier om je recepten snel romig en smakelijk te krijgen. Zo gebruik ik het ook in deze overheerlijke risotto met gerookte zalm en in deze witlofstamppot.
Eénpansgerecht
Als je pasta maakt, gebruik je vaak minimaal twee pannen. Voor deze spaghetti met gerookte zalm en spinazie kook je echter de groenten meteen mee met de spaghetti, waardoor je maar één pan hoeft te gebruiken. Scheelt weer afwas en daar wordt iedereen blij van!
Bewaar dit recept op Pinterest:

Heb je dit recept gemaakt? Dan zou het ik heel fijn vinden als je het recept wilt beoordelen door op de sterretjes te klikken. En deel gerust een foto van jouw creatie met me op Instagram of Facebook. Vind ik supertof!
Tip: klik op het roze hartje onderaan de pagina en maak een gratis account aan. Daarmee kun je jouw favoriete recepten van deze site opslaan en altijd makkelijk terugvinden.
Nog geen reacties