Spaghetti met pompoen, dat is weer eens wat anders! Een fijn recept voor een dagje zonder vlees, maar reken maar dat je het vlees niet mist in dit recept. De goedgevulde saus van deze vegetarische pasta zit namelijk bomvol lekkers: pompoen en champignons, wat rode peper voor de pit en komijn voor wat warmte. Pecannoten voor een lekkere bite en natuurlijk de lekker hartige Parmezaan.
Lekker veel groenten


Met pasta-recepten krijg je vaak ongemerkt lekker veel groenten binnen, zeker als je kiest voor een vegetarische saus. Met dit recept krijg je dankzij de flinke hoeveelheid pompoen, tomaat en champignons zelfs al meer dan de dagelijkse aanbevolen hoeveelheid van 250 gram groenten per dag binnen. Is dat even fijn of niet?
Spaghetti met pompoen voor 2+ personen
Overigens is dit recept voor spaghetti met pompoen een flinke portie voor twee personen, dus het zou zomaar kunnen dat er een restje overblijft voor de lunch de volgende dag ;-) Gelukkig kun je deze pasta prima bewaren. In een goed afgesloten bakje in de koelkast zetten (heb je niet genoeg bewaardozen dan kun je die via deze site bijkopen), en de volgende dag simpelweg even opwarmen.


Heb je dit recept gemaakt? Dan zou het ik heel fijn vinden als je het recept wilt beoordelen door op de sterretjes te klikken. En deel gerust een foto van jouw creatie met me op Instagram of Facebook. Vind ik supertof!
Tip: klik op het roze hartje onderaan de pagina en maak een gratis account aan. Daarmee kun je jouw favoriete recepten van deze site opslaan en altijd makkelijk terugvinden.
Nog geen reacties