Portobello is heerlijk als voorgerecht. Een heel bekende combinatie is die met gorgonzola en spekjes, maar portobello combineert ook heel goed met mozzarella. Het fijne aan deze paddenstoel is dat hij lekker stevig blijft, dat maakt ‘m ideaal om te bakken. Ik combineer portobello graag met wat ‘stevige’ smaken, knoflook en tijm smaken er heerlijk bij vind ik en die gebruik ik dan ook in dit recept. Meer dan een beetje peper en zout hoef je er dan niet bij te doen.
Buffelmozzarella
Als tegenhanger is een romige, frisse mozzarella heerlijk. Kies bij voorkeur voor een buffelmozzarella of zelfs burrata (burrata is een mozzarella gevuld met room, waanzinnig lekker!). Die hebben wat meer smaak dan gewone mozzarella vind ik. Zoveel smaak zelfs, dat je er amper nog iets mee hoeft te doen. Even besprenkelen met een goede extra vierge olijfolie, wat blaadjes basilicum erbij en klaar ben je! Al met al is dit dan ook een super makkelijk te maken voorgerecht, maar wél bomvol smaak!

Heb je dit recept gemaakt? Dan zou het ik heel fijn vinden als je het recept wilt beoordelen door op de sterretjes te klikken. En deel gerust een foto van jouw creatie met me op Instagram of Facebook. Vind ik supertof! Ben je trouwens al lid van mijn nieuwsbrief? Je kunt je hieronder aanmelden. Ontvang je meteen een gratis e-book met vijf exclusieve recepten!
Nog geen reacties