snel klaar

Wrap met pittige garnalen en yoghurtsaus

Wrap met garnalen

Ben jij ook zo gek op garnalen? Verwerk ze eens in wraps! Vaak wordt vlees in wraps verwerkt, maar met vis zijn ze ook heel lekker. In dit geval vul je de wraps met een mengsel van garnalen en verschillende groenten. Erbij maak je een frisse yoghurtsaus. Een lekker & snel maaltje, handig voor doordeweeks.

Wrap met pittige garnalen en yoghurtsaus

0 from 0 votes
Course: HoofdgerechtCuisine: VisDifficulty: Eenvoudig
Voor

2

personen
Voorbereiding

10

minutes
Kooktijd

10

minutes
Calorieën

517

kcal

Een snel en makkelijk recept: wrap gevuld met wokgarnalen en groenten, geserveerd met een frisse yoghurtsaus.

Ingrediënten

  • 4 (volkoren) wraps

  • 250 gr wokgarnalen

  • 1 rode peper

  • 1 teen knoflook

  • 1 sjalotje

  • 1 rode paprika

  • 1 tl paprikapoeder

  • 4 handjes veldsla

  • 4 el yoghurt

  • 1 el mayonaise

  • 1 el cocktailsaus

Bereiding

  • Snijd de knoflook, sjalot en de rode peper fijn en bak deze samen met de fijngesneden sjalot en paprika en de garnalen tot de garnalen roze van kleur en gaar zijn.
  • Breng op smaak met flink wat peper, zout en paprikapoeder.
  • Maak ondertussen een sausje door de mayonaise, cocktailsaus en de yoghurt te mengen. Breng de saus op smaak met zout en peper.
  • Beleg de wraps met wat sla en schep de garnalen en de yoghurtsaus in de wrap.

Heb je dit recept gemaakt? Dan vind ik het superleuk als je een foto van jouw gerecht met me deelt via Instagram of Facebook! Ik zou het ook heel fijn vinden als je het recept wilt beoordelen door hierboven in het recept op de sterretjes te klikken. Op de hoogte blijven van nieuwe recepten? Meld je dan aan voor de maandelijkse nieuwsbrief van culi-sandra.nl en ontvang een gratis e-book met o.a. vijf exclusieve recepten

Vorige recept Volgende recept

Ook leuk voor jou:

2 Comments

  • Reply Daisy

    Ziet er als een heerlijk gerechtje uit! Ik vind garnalen zo lekker maar ik maak er zelf te weinig mee. Bedankt voor de inspiratie! :)

    29 maart 2015 at 12:30
    • Reply Sandra

      Zeker een keer maken hoor, het is zo makkelijk te maken. En nog lekker en gezond ook, wat wil je nog meer :-)

      7 april 2015 at 17:24

    Reactie achterlaten