Gevuld speculaas hoort natuurlijk echt bij Sinterklaas! Omdat de hoeveelheid Sinterklaas recepten op mijn blog nog vrij minimaal is, besloot ik dit jaar eens om een recept voor gevuld speculaas te publiceren. Dit smaakt natuurlijk zalig op ‘t heerlijk avondje, maar eigenlijk is het de hele winter door lekker! Zelf gevuld speculaas maken is wel even een klusje, maar aangezien je uit dit recept 16 stukken koek haalt, is het wel de moeite waard! Na het bakken is de speculaas nog ongeveer drie dagen houdbaar, bewaar ‘m in een luchtdichte doos, dan blijft hij het langste goed.
Speculaaskruiden
Voor dit recept kun je uiteraard gebruik maken van kant en klare koek- of speculaaskruiden. Die kun je in elke supermarkt krijgen. Je kunt echter ook heel makkelijk zelf speculaaskruiden maken. Dan maak je het kruidenmengsel helemaal naar eigen smaak en geef je het gevulde speculaas een extra eigen, persoonlijke touch mee!
Heb je dit recept gemaakt? Dan vind ik het superleuk als je een foto van jouw gerecht met me deelt via Instagram of Facebook! Ik zou het ook heel fijn vinden als je het recept wilt beoordelen door hierboven in het recept op de sterretjes te klikken. Op de hoogte blijven van nieuwe recepten? Meld je dan aan voor de maandelijkse nieuwsbrief van culi-sandra.nl en ontvang een gratis e-book met o.a. vijf exclusieve recepten
Nog geen reacties