Gevulde portobello’s met brie zijn een uitkomst als je eens een dagje geen vlees wilt eten. Portobello’s behoren tot mijn absolute favorieten. Ze zijn super veelzijdig want je kunt ze werkelijk overal mee vullen, in dit geval vul ik de portobello met brie.
Gevulde portobello uit de oven
Om wat extra smaak te geven doe je er ook nog een lekkere lepel pesto bovenop. De pesto maakte ik trouwens zelf met dit pesto recept, dat is super makkelijk! Maar je kunt natuurlijk ook pesto uit een potje gebruiken voor dit recept, dan ben je nog sneller klaar.
Vegetarische avondmaaltijd
Voor een dagje zonder vlees is dit gerecht helemaal top, want deze stevige paddenstoelen hebben een ‘vlezige’ structuur waardoor je vlees helemaal niet mist. Vandaag vul ik de portobello’s met brie en pesto, maar je kunt ook voor een andere vulling kiezen. Deze portobello met blauwe kaas is bijvoorbeeld ook zalig!
Als je niet van brie houdt, is geitenkaas bijvoorbeeld ook erg lekker. Geserveerd op een salade met een lekker stokbroodje erbij, heb je een complete maaltijd.
Heb je dit recept gemaakt? Dan zou het ik heel fijn vinden als je het recept wilt beoordelen door op de sterretjes te klikken. En deel gerust een foto van jouw creatie met me op Instagram of Facebook. Vind ik supertof!
Tip: klik op het roze hartje onderaan de pagina en maak een gratis account aan. Daarmee kun je jouw favoriete recepten van deze site opslaan en altijd makkelijk terugvinden.


Nog geen reacties