Halloumi frietjes zijn lekker zout en perfect als hapje op een feestje. Je kunt ze namelijk vooraf al snijden en bloemen, dan hoef je ze wanneer je ze wilt serveren alleen nog maar eventjes af te bakken. Halloumi frietjes zijn erg zout van zichzelf, dus extra smaakmakers gebruiken is niet nodig. Wél heel lekker om te dippen: sriracha-mayonaise. Dat maak je heel makkelijk door een lekkere mayonaise te mengen met srirachasaus naar smaak.
Vegetarisch hapje
Halloumi is een zoute schapenkaas die oorspronkelijk uit Cyprus komt. Gelukkig wordt het ook in Nederland steeds populairder en is het inmiddels ook bij de wat grotere supermarkten goed verkrijgbaar. Zo niet, breng dan even een bezoekje aan de Turkse winkel. Je kunt halloumi heel goed grillen & bakken, het smelt namelijk niet! Daarom is deze kaas perfect om deze lekkere halloumi friet mee te maken. Top als vegetarisch hapje op een feestje.


Heb je dit recept gemaakt? Dan zou het ik heel fijn vinden als je het recept wilt beoordelen door op de sterretjes te klikken. En deel gerust een foto van jouw creatie met me op Instagram of Facebook. Vind ik supertof! Ben je trouwens al lid van mijn nieuwsbrief? Je kunt je hieronder aanmelden. Ontvang je meteen een gratis e-book met vijf exclusieve recepten!
Nog geen reacties