Oh my, cookies & cream! Deze Oreo monchou taart is heel makkelijk te maken en ‘no bake’. Hij hoeft dus niet in de oven. Altijd handig als je een verjaardag hebt en meerdere taarten wilt serveren, dan heb je in ieder geval genoeg ruimte in je oven over!
Oreo taart recept
Deze Oreo monchou taart is erg makkelijk te maken. Eerst maak je een superlekkere bodem door verkruimelde Oreo’s te mixen met boter. Daarop komt een mengsel van mon chou, slagroom, suiker en wat vanille.


Je laat het geheel nu opstijven in de koelkast – dit is namelijk een ‘no bake’ Oreo taart en hij hoeft dus niet in de oven. En klaar ben je al!
Als je net als ik fan bent van taarten die niet in de oven hoeven, dan vind je deze frambozen kwarktaart vast ook een aanrader. Of deze mon chou taart met chocoladepepernoten.
Oreo thins
Voor dit Oreo taart recept gebruik ik de Oreo thins. Dat is handig, want dit zijn Oreo’s zonder witte vulling. Je kunt ook de normale Oreo-koekjes gebruiken voor dit recept, maar dan moet je wel even de witte vulling er tussenuit halen. Ook niet heel veel werk, maar als het ook makkelijk kan….
Voor de garnering vind ik het trouwens wel weer leuk om de traditionele Oreo-koekjes te gebruiken!
Oreo monchou taart bewaren


Deze lekkere Oreo monchou taart kun je prima van tevoren maken. Hij blijft zeker een dag of twee lekker. Bewaar hem in de koelkast, bijvoorbeeld in een goed afsluitbare doos.
Heb je dit recept gemaakt? Dan zou het ik heel fijn vinden als je het recept wilt beoordelen door op de sterretjes te klikken. En deel gerust een foto van jouw creatie met me op Instagram of Facebook. Vind ik supertof!
Tip: klik op het roze hartje onderaan de pagina en maak een gratis account aan. Daarmee kun je jouw favoriete recepten van deze site opslaan en altijd makkelijk terugvinden.


Nog geen reacties