Alweer een tijd terug kwam ik na een werktripje terug op Schiphol met trek. Bij de supermarkt haalde ik toen een rookworstbroodje. Die kende ik nog niet. Kaasbroodjes en frikandelbroodjes natuurlijk wel, maar dit bladerdeegbroodje met rookworst en honing-mosterdsaus was nieuw voor me. En lekker dat het was! Het is al die tijd in mijn hoofd blijven zitten en nu heb ik ze eindelijk zelf gemaakt!
Broodje rookworst


Het bekende ‘broodje Unox’ ken je vast wel, maar deze snack is toch net weer even anders. Deze rookworstbroodjes met honing-mosterdsaus zijn erg makkelijk te maken. Zelf maak ik snackbroodjes altijd in porties van 10, dan is het bladerdeeg meteen op. Niet dat ik dan in één keer al die broodjes opeet, nee, die gaan lekker de vriezer in. Dan kun je altijd snel een snack afbakken als je zin hebt in iets lekkers!


Heb je dit recept gemaakt? Dan zou het ik heel fijn vinden als je het recept wilt beoordelen door op de sterretjes te klikken. En deel gerust een foto van jouw creatie met me op Instagram of Facebook. Vind ik supertof!
Tip: klik op het roze hartje onderaan de pagina en maak een gratis account aan. Daarmee kun je jouw favoriete recepten van deze site opslaan en altijd makkelijk terugvinden.
Nog geen reacties