Alweer een tijd terug kwam ik na een werktripje terug op Schiphol met trek. Bij de supermarkt haalde ik toen een rookworstbroodje. Die kende ik nog niet. Kaasbroodjes en frikandelbroodjes natuurlijk wel, maar dit bladerdeegbroodje met rookworst en honing-mosterdsaus was nieuw voor me. En lekker dat het was! Het is al die tijd in mijn hoofd blijven zitten en nu heb ik ze eindelijk zelf gemaakt!
Broodje rookworst
Het bekende ‘broodje Unox’ ken je vast wel, maar deze snack is toch net weer even anders. Deze rookworstbroodjes met honing-mosterdsaus zijn erg makkelijk te maken. Zelf maak ik snackbroodjes altijd in porties van 10, dan is het bladerdeeg meteen op. Niet dat ik dan in één keer al die broodjes opeet, nee, die gaan lekker de vriezer in. Dan kun je altijd snel een snack afbakken als je zin hebt in iets lekkers!
Heb je dit recept gemaakt? Dan vind ik het superleuk als je een foto van jouw gerecht met me deelt via Instagram of Facebook! Ik zou het ook heel fijn vinden als je het recept wilt beoordelen door hierboven in het recept op de sterretjes te klikken. Op de hoogte blijven van nieuwe recepten? Meld je dan aan voor de maandelijkse nieuwsbrief van culi-sandra.nl en ontvang een gratis e-book met o.a. vijf exclusieve recepten
Nog geen reacties