Panna cotta met mandarijn & pepernoten, wat een lekkere combinatie! De zachte, romige panna cotta, een fris laagje mandarijnjelly en dan als topping wat knapperige, fijngehakte pepernoten.
Sinterklaas toetje
Dit is natuurlijk echt een Sinterklaas toetje, want in november en december zijn de mandarijnen in het seizoen en smaken ze dus op hun lekkerst. De pepernoten maken het toetje helemaal af, maar mocht je dit toetje maken wanneer er geen pepernoten meer te koop zijn, dan kun je natuurlijk ook gewoon speculaas gebruiken.


Heb je dit recept gemaakt? Dan vind ik het superleuk als je een foto van jouw gerecht met me deelt via Instagram of Facebook! Ik zou het ook heel fijn vinden als je het recept wilt beoordelen door hierboven in het recept op de sterretjes te klikken. Op de hoogte blijven van nieuwe recepten? Meld je dan aan voor de maandelijkse nieuwsbrief van culi-sandra.nl en ontvang een gratis e-book met o.a. vijf exclusieve recepten
Nog geen reacties