Een lekker vegetarisch pasta recept is altijd handig om achter de hand te hebben. En dan is dit wel een erg lekkere variant! Deze pasta maak je op smaak met een romige pesto van avocado en basilicum. Erbij serveer je knapperige koekjes van Parmezaanse kaas, die je heel makkelijk kunt maken door hoopjes kaas eventjes in de oven te zetten. Lekker!
Vegan pasta
Eet je liever vegan? Dan kun je er ook voor kiezen om de kaaskoekjes er niet bij te maken. Zonder de parmezaankoekjes is dit namelijk een vegan pasta recept.


Heb je dit recept gemaakt? Dan zou het ik heel fijn vinden als je het recept wilt beoordelen door op de sterretjes te klikken. En deel gerust een foto van jouw creatie met me op Instagram of Facebook. Vind ik supertof!
Tip: klik op het roze hartje onderaan de pagina en maak een gratis account aan. Daarmee kun je jouw favoriete recepten van deze site opslaan en altijd makkelijk terugvinden.
Nog geen reacties