Deze tonijnwrap met avocado is heerlijk als lunch. Je zou hem ook heel makkelijk als werklunch kunnen eten want deze wraps met tonijn en avocado zijn echt zó klaar en je hebt er geen apparaten voor nodig. Twee kommetjes en een handvol ingrediënten, dat is alles.
Lunchwraps
Ik maak zo’n lunchwrap vaak de dag nadat we fajitas of een ander gerecht met wraps hebben gegeten als avondeten. Dan zijn er meestal nog een paar wraps over en om te voorkomen dat ik deze weg moet gooien, maak ik er deze tonijnwraps met avocado mee. Een blikje tonijn heb ik namelijk standaard op voorraad in de voorraadkast, dus dat is erg makkelijk.
Vaak maak ik dan deze tonijnwraps met avocado, maar ook deze wraps met gerookte zalm en avocado staan vaak op het menu.
Wraps met tonijn en avocado
Deze lunchwrap zit bomvol goede vetten. De avocado levert die, maar ook tonijn bevat veel gezonde vetten. Het wordt aangeraden om minimaal 1x per week (vette) vis te eten, dus het is helemaal geen slecht idee om deze tonijnwrap af en toe op tafel te zetten. Bovendien is zo’n blikje tonijn makkelijk en voordelig, want vis van de visboer kan best prijzig zijn.


Heb je dit recept gemaakt? Dan zou het ik heel fijn vinden als je het recept wilt beoordelen door op de sterretjes te klikken. En deel gerust een foto van jouw creatie met me op Instagram of Facebook. Vind ik supertof!
Tip: klik op het roze hartje onderaan de pagina en maak een gratis account aan. Daarmee kun je jouw favoriete recepten van deze site opslaan en altijd makkelijk terugvinden.
Nog geen reacties