Mijn all-time favourite maaltje blijft pizza, maar fajitas staan op nummer twee! Ik vind ze heerlijk en ze komen dan ook regelmatig bij ons of tafel. Gevuld met biefreepjes, garnalen, of kip. Want dat is een groot voordeel van fajitas: je kunt ze werkelijk overal mee vullen.
Fajitas met kip
Mijn favoriete combinatie was altijd die van biefreepjes & rode paprika, maar die versie is van de eerste plaats gestoten door deze variant met kip, paprika en rode ui. Met al die kleuren is dit echt een feestje op je bord!
Kipfajitas met volkoren wraps
En naast dat deze fajitas met kip ontzettend lekker zijn, zijn ze ook nog gezond. Kies als je fajitas maakt bij voorkeur voor volkoren wraps, dat is een gezondere keuze dan de standaard ‘witte’ wraps. En met deze vulling van kip en verschillende soorten groenten, krijg je lekker veel waardevolle voedingsstoffen en vezels binnen.
Daarnaast staat dit snelle recept binnen twintig minuten op tafel, perfect voor drukke doordeweekse dagen! Kortom: zeker een keer maken deze fajitas met kip en paprika!
Tip: je kunt de in het recept genoemde specerijen ook vervangen door 2 theelepels van deze Mexicaanse kruidenmix.
Heb je dit recept gemaakt? Dan zou het ik heel fijn vinden als je het recept wilt beoordelen door op de sterretjes te klikken. En deel gerust een foto van jouw creatie met me op Instagram of Facebook. Vind ik supertof!
Tip: klik op het roze hartje onderaan de pagina en maak een gratis account aan. Daarmee kun je jouw favoriete recepten van deze site opslaan en altijd makkelijk terugvinden.
1 Reactie
Atie Groot
30 januari 2017 at 12:38Wij eten ze het liefst met dezelfde ingrediënten als jouw maar ik voeg er nog een blikje mais,een teentje knoflook en een ui aan toe.