Ben jij een enorme koffieleut? En dol op een scheutje likeur? Dan is dit Baileys toetje echt iets voor jou. Een romig mengsel van mon chou, slagroom & Baileys, afgetopt met een laagje koffiejelly. Héél lekker als afsluiter van een etentje!
Baileys mousse


Ik weet niet hoe het met jou zit, maar als ik een etentje organiseer dan wil ik op de dag zelf – of in ieder geval tijdens het eten – zo min mogelijk doen. Recepten die je helemaal kunt voorbereiden zijn dan ook favoriet. Dit Baileys toetje voldoet daar helemaal aan.
Toetje vooraf maken


Je kunt dit Baileys toetje prima een dag van tevoren al klaarmaken en bewaren in de koelkast. De Baileys mousse is wel het lekkerste als hij niet meer ijskoud is, dus haal het toetje vast uit de koelkast als je het hoofdgerecht serveert, dan is hij mooi op temperatuur als je hem gaat eten.
Zelf Baileys maken
Natuurlijk is het prima om voor dit recept een fles kant en klare koffielikeur te gebruiken, maar wist je dat je dit ook heel makkelijk zelf kunt maken? Het kost maar 2 minuten! Bekijk mijn recept voor Baileys maar eens. Daar kun je dan ook weer heerlijke koffie met Baileys mee maken.
Heb je dit recept gemaakt? Dan zou het ik heel fijn vinden als je het recept wilt beoordelen door op de sterretjes te klikken. En deel gerust een foto van jouw creatie met me op Instagram of Facebook. Vind ik supertof!
Tip: klik op het roze hartje onderaan de pagina en maak een gratis account aan. Daarmee kun je jouw favoriete recepten van deze site opslaan en altijd makkelijk terugvinden.


Nog geen reacties