Zien deze bliss balls er niet superlekker uit? Met pindakaas, havermout én mini M&M's of chocolate chips, maak jij een heerlijk en voedzaam tussendoortje!

Waarom je deze tussendoortjes wilt maken:
- Binnen 10 minuten klaar en in de koelkast wekenlang houdbaar
- Favoriet bij kinderen
- Lekker, eiwitrijk én voedzaam
Deze bliss balls zijn favoriet bij onze zoon. Hij krijgt regelmatig zo'n lekker 'chocoladeballetje' mee als extra bij zijn 10-uurtje. Door de mini M&M's zien ze er misschien niet zo voedzaam uit, maar verder bestaan ze alleen maar uit een paar voedzame ingrediënten:
Ingrediënten pindakaas bliss balls

- Pindakaas - ik adviseer 100% pindakaas als meest voedzame optie.
- Havermout - gebruik naar wens fijne havermout of (zoals op de foto) grove havermoutvlokken.
- Mini M&M's - maken deze bliss balls echt een feestje! Je kunt ook mini chocolate chips gebruiken.
- Eiwitpoeder - een schepje vanille eiwitpoeder maakt de balletjes lekker zoet en extra vullend.
- Honing - in dit recept gaat een heel klein beetje honing om de balletjes iets zoeter te maken en de ingrediënten beter aan elkaar te laten hechten.
- Grof zeezout - geeft een lekker contrast met de zoetheid.
Tussendoortjes met pindakaas
Fan van tussendoortjes met pindakaas? Probeer dan ook eens deze appelringen met nootjes en pindakaas, deze dadels met chocolade en pindakaas, en deze banaan cottage cheese snack met pindakaas.
Recept

Bliss balls met pindakaas en havermout
Handig om te hebben
Ingrediënten
- 200 gr pindakaas (100%)
- 1 el honing
- 75 gr havermout
- 30 gr vanille eiwitpoeder (1 scoop)
- 25 gr mini M&M's
- grof zeezout (naar smaak, optioneel)
Zo maak je het
- Doe alle ingrediënten in een kom en meng alles goed door elkaar tot een samenhangend geheel. Het mag een klein beetje kleverig zijn, maar niet té.
- Rol nu 18 balletjes van het mengsel. Dit gaat het makkelijkste als je handen een beetje nat zijn.
- Laat de pindakaas bliss balls nu minimaal een uur opstijven in de koelkast, voordat je ze eet. Ze zijn het lekkerste als ze op kamertemperatuur of nog iets koel worden geserveerd.






Suzanne
Makkelijk om te maken en heel lekker!
Miriam Lakeman-Smolders
Super makkelijk te maken en ze smaken heerlijk!
Sandra
Superleuk dat je ze gemaakt hebt Miriam!