Lekker, makkelijk én snel op tafel: dat krijg je met dit recept voor kabeljauw met tomaat-basilicum. En dat willen we allemaal wel toch? Zeker op een doordeweekse avond. De tomatensaus maak je met weinig ingrediënten en hij is snel klaar, maar toch zit hij bomvol smaak. Knoflook, citroen, basilicum… Smaakmakers genoeg! Je kunt dit gerecht bijvoorbeeld serveren bij een bordje pasta of aardappels.
Kabeljauw
De kabeljauw behoort niet tot de vette vissoorten, er zit weinig tot geen vet in. Wel zitten er volop andere voedingsstoffen in. Zo bevat kabeljauw veel eiwitten, vitamine B12 en fosfor. Een prima reden om deze vis regelmatig op het menu te zetten! En boven alles is het ook gewoon een heel lekkere vis! Kabeljauw is vrij stevig en dus heel geschikt om mee te bakken, hij valt niet snel uit elkaar. Bovendien heeft deze vis een neutrale smaak, dus kun je je lekker uitleven met smaakmakers. In dit geval serveer je de moten vis met een lekkere tomaat-basilicumsaus.


Heb je dit recept gemaakt? Dan zou het ik heel fijn vinden als je het recept wilt beoordelen door op de sterretjes te klikken. En deel gerust een foto van jouw creatie met me op Instagram of Facebook. Vind ik supertof!
Tip: klik op het roze hartje onderaan de pagina en maak een gratis account aan. Daarmee kun je jouw favoriete recepten van deze site opslaan en altijd makkelijk terugvinden.
Nog geen reacties