Menu
snel klaar / kip

Kipschotel met aardappel en wokgroenten

Kipschotel met aardappel en wokgroenten

Kipschotel met aardappel en wokgroenten: dit is weer zo’n fijn recept voor de snelle, doordeweekse maaltijd. Met een kwartiertje staat het eten op tafel. En het is nog een eenpansgerecht ook, dus lekker weinig afwas! Daar maak je iedereen blij mee toch ;-) Je kunt in dit gerecht trouwens ook allerlei restjes groenten gebruiken in plaats van wokgroenten. Denk aan paprika, broccoli, ui, prei, champignons, asperges… Het is allemaal lekker!

Recept kipschotel met aardappel en wokgroenten

0 from 0 votes
Course: DinerCuisine: ItaliaansDifficulty: Eenvoudig
Voor

4

personen
Voorbereiding

5

minutes
Kooktijd

10

minutes
Calorieën

375

kcal

Een makkelijk, snel recept voor de doordeweekse maaltijd: aardappelschijfjes, wokgroenten en kip.

Ingrediënten

  • 700 gr aardappelschijfjes

  • 1 el Italiaanse kruiden

  • 2 kipfilets

  • 2 el pesto

  • 400 gr Italiaanse wokgroenten

  • 2 el olijfolie

Bereiding kipschotel met groenten en aardappels

  • Snijd de kip in blokjes en roer de kipblokjes om met de pesto. Bak ze in enkele minuten goudbruin en gaar in de helft van de olie. Haal de kipstukjes weer uit de pan en bewaar ze apart.
  • Bak ondertussen de aardappelschijfjes in de rest van de olijfolie (8-10 minuten) en bestrooi met de Italiaanse kruiden. Voeg na vijf minuten de wokgroenten toe.
  • Voeg de stukjes kip weer toe en warm de kipschotel nog even goed door.

Nog geen reacties

    Laat een reactie achter