snel klaar

Kipschotel met aardappel en wokgroenten

Kipschotel met aardappel en wokgroenten

Kipschotel met aardappel en wokgroenten: dit is weer zo’n fijn recept voor de snelle, doordeweekse maaltijd. Met een kwartiertje staat het eten op tafel. En het is nog een eenpansgerecht ook, dus lekker weinig afwas! Daar maak je iedereen blij mee toch ;-) Je kunt in dit gerecht trouwens ook allerlei restjes groenten gebruiken in plaats van wokgroenten. Denk aan paprika, broccoli, ui, prei, champignons, asperges… Het is allemaal lekker!

Recept kipschotel met aardappel en wokgroenten

(voor 4 personen)

  • 700 gr aardappelschijfjes
  • 2 el gedroogde Italiaanse kruiden
  • 2 flinke kipfilets
  • 2 el pesto
  • 400 gr Italiaanse wokgroenten

Zo maak je de kipschotel met groenten en aardappels

  • Snijd de kip in blokjes en roer de kipblokjes om met de pesto. Bak ze in enkele minuten goudbruin en gaar in wat olie. Haal de kipstukjes weer uit de pan en bewaar ze apart.
  • Bak de aardappelschijfjes in wat olijfolie (8-10 minuten) en bestrooi met de Italiaanse kruiden. Voeg na vijf minuten de wokgroenten toe.
  • Voeg de stukjes kip weer toe en warm de kipschotel nog even goed door.

Heb je dit recept gemaakt? Laat het me weten via Facebook, Instagram of Twitter met de hashtag #culisandra Vind ik heel leuk!

Altijd als eerste op de hoogte zijn van nieuwe recepten? Volg mij dan via Bloglovin en vergeet niet je te abonneren op mijn nieuwsbrief.

Previous Post Next Post

Ook leuk voor jou:

Laat een reactie achter

Reactie achterlaten