Deze prei-frittata maakte ik toen we vorige week voor het eerst weer buiten konden eten, wat een feest is dat toch altijd! En natuurlijk past daar het beste een zomers recept bij. Het liefst een recept wat lekker snel te maken is, want op een mooie dag heb je natuurlijk geen zin om lang in de keuken te staan. En dat zit met deze frittata wel goed, hij is lekker snel klaar dus je kunt snel weer terug de tuin in om te genieten van het zonnetje.
Frittata met een beetje pit
Het recept voor deze prei-frittata komt oorspronkelijk uit Delicious, ik heb de frittata extra op smaak gebracht met rode peper en kaas, waardoor het toch een heel ander recept is geworden. Ik heb gewone jong belegen geraspte kaas gebruikt, maar experimenteer hier natuurlijk lekker mee!


Heb je dit recept gemaakt? Dan zou het ik heel fijn vinden als je het recept wilt beoordelen door op de sterretjes te klikken. En deel gerust een foto van jouw creatie met me op Instagram of Facebook. Vind ik supertof!
Tip: klik op het roze hartje onderaan de pagina en maak een gratis account aan. Daarmee kun je jouw favoriete recepten van deze site opslaan en altijd makkelijk terugvinden.
Nog geen reacties