Pompoenquiche! Herfstiger wordt het niet, toch? Ik kan geen genoeg krijgen van quiches. Vooral omdat je ze makkelijk van te voren kunt voorbereiden, en er altijd wel wat restjes mee op kunt maken. Ook blijft er soms een stukje over, wat de volgende dag dan weer heel lekker is als lunch.
Quiche met pompoen
Dus yes, ik hou van quiche! Jij ook? Maak dan zeker deze pompoenquiche een keer. Pompoen is van zichzelf wat flauw van smaak, maar door het te combineren met blauwe kaas en tijm, wordt deze quiche met pompoen alsnog heel smaakvol.
Pompoenquiche als diner of lunch
Wil je deze quiche met pompoen als avondeten serveren? Lekker! Als avondeten is deze quiche voldoende voor ongeveer 3-4 personen, ik zou er dan wel een groene salade of lekker volkoren stokbrood met kruidenboter bij serveren.
Als je enkel de quiche serveert zonder bijgerecht, dan is dit recept voldoende voor 2-3 personen. Serveer je de pompoenquiche als lunch? Dan kun je er met 4 personen van eten.
Voor mijn quiche recepten gebruik ik een quichevorm met een diameter van 24 centimeter met gaatjes in de bodem.
Klik hier voor mijn andere quiche recepten.
Heb je dit recept gemaakt? Dan zou het ik heel fijn vinden als je het recept wilt beoordelen door op de sterretjes te klikken. En deel gerust een foto van jouw creatie met me op Instagram of Facebook. Vind ik supertof! Ben je trouwens al lid van mijn nieuwsbrief? Je kunt je hieronder aanmelden. Ontvang je meteen een gratis e-book met vijf exclusieve recepten!


Nog geen reacties