Oh jongens, van deze Sinterklaas fudge blijf je eten, zo lekker! En het is ook nog met een kwartiertje gemaakt, dus dit is echt een gevaarlijk recept… Niet dat ik je er vanaf wil praten om deze fudge te maken hoor, in tegendeel! Dit moét je namelijk echt proeven: zalige fudge van melkchocolade, gevuld met kleine stukjes amandelspijs en stukjes pepernoot. Klinkt goed toch?
Wie zoet is krijgt lekkers…
Rondom Sinterklaas heb je een soort permanente sugar high, vind je ook niet? Er is ook zoveel lekkers te verkrijgen in deze periode. Pepernoten, gevuld speculaas, schuimpjes… Moeilijk te weerstaan! Voor dit recept voor Sinterklaas fudge werd ik geïnspireerd door gevuld speculaas. Twee elementen: spijs & speculaas, maar dan verwerkt in fudge. Goed idee wel toch? Goed, genoeg gepraat weer: je kwam hier ten slotte voor het recept:
Heb je dit recept gemaakt? Dan zou het ik heel fijn vinden als je het recept wilt beoordelen door op de sterretjes te klikken. En deel gerust een foto van jouw creatie met me op Instagram of Facebook. Vind ik supertof!
Tip: klik op het roze hartje onderaan de pagina en maak een gratis account aan. Daarmee kun je jouw favoriete recepten van deze site opslaan en altijd makkelijk terugvinden.
2 Reacties
Lianne
28 november 2019 at 11:00Dit klinkt echt heel erg lekker! :) Helemaal zin in nu.
Sandra
28 november 2019 at 12:01Haha het is ook wel een geslaagd recept al zeg ik het zelf :D