Vandaag eten we pita pizza! Pizza waarbij je volkoren pitabroodjes als bodem gebruikt, ideaal voor een snelle, doordeweekse maaltijd. Ik ben gek op pizza maar het zelf maken is toch wel even een klusje, en daar heb ik doordeweeks niet altijd zin in. Daarom laat ik doordeweeks ook graag een pizza bezorgen, haha! Maar ook deze makkelijke pita pizza’s komen af en toe op tafel. Ze zijn namelijk heel makkelijk te maken en staan snel op tafel. Bovendien vind ik dit een heel handig recept om aan het einde van de week mijn koelkast leeg te maken.
Restjes opmaken
Een heel makkelijk en snel recept waarmee je bovendien alle restjes die je doordeweeks hebt opgespaard, kunt opmaken. Want je kunt tientallen variaties maken op dit pita pizza recept. Zo kun je er allerlei soorten groenten op kwijt (ui, champignons, paprika, prei, tomaat…), kun je restjes vlees of vis toevoegen, en ook allerlei soorten kaas smaken er heerlijk op (feta, geitenkaas, blauwe kaas, parmezaan…) Kortom: eigenlijk is dit recept vooral handig als basis-inspiratie, geef er vooral lekker je eigen twist aan en wissel er lekker mee af qua ingrediënten!


Nog geen reacties