Hmmm, fijne receptjes zijn dit. Het staat in een handomdraai op tafel, je hebt er maar vier ingrediënten voor nodig en het resultaat is een enorme smaakexplosie! Deze walnotenpesto is ook zo’n receptje. Zo in de herfst kun je met een beetje geluk onder een walnotenboom zomaar een paar handjes verse walnoten vinden. Even thuis laten drogen en dan maak je zo deze heerlijke walnotenpesto! Je kunt het op verschillende manieren serveren, op een broodje of door de pasta bijvoorbeeld.
Je zelfgemaakte walnotenpesto kun je eten bij:
- Spaghetti (gebruik de pesto als saus, en voeg courgette en aubergine toe)
- Een belegd broodje (besmeer het brood met geitenkaas, beleg met gebakken champignons en rucola. Besmeer de bovenste helft met de pesto)
- Brushetta‘s met parmaham en tomaatjes (blend dan een paar blaadjes basilicum mee, voor een Italiaanse walnotenpesto)
Heb je dit recept gemaakt? Dan vind ik het tof als je een foto van jouw gerecht met me deelt via Instagram! Ik zou het ook heel fijn vinden als je het recept wilt beoordelen door hierboven in het recept op de sterretjes te klikken. Op de hoogte blijven van nieuwe recepten? Meld je dan aan voor de maandelijkse nieuwsbrief en ontvang een gratis e-book met vijf exclusieve recepten.
Nog geen reacties