Op zoek naar een lekker en makkelijk aardbeien toetje? Zoek dan niet verder! Dit toetje met aardbeien en mon chou is heel simpel te maken en super lekker!
Aardbeien toetje in een glaasje
Toetjes in een glaasje zien er altijd meteen heel feestelijk uit, vind je ook niet? Op mijn blog vind je nog veel meer van dit soort recepten, bekijk dit overzicht van toetjes in een glaasje maar eens.
Deze aardbeienmousse met Bastogne is de nieuwste aanwinst in deze ‘categorie’. En wat voor één: een laagje friszoete aardbeiencoulis, een zoete mousse van mon chou & slagroom en met daarop een laagje verkruimelde Bastogne.
Makkelijk toetje
Je begrijpt het al: het maken van dit toetje kost je amper moeite. En het handige is dat je het geheel kunt voorbereiden. Je kunt de aardbeienmousse maken en in de glazen doen, en het tot gebruik in de koelkast zetten. Dat kan ook al een dag van tevoren!
De Bastognekruimels doe je er wel pas vlak voor het serveren op, anders worden ze slap en zompig. Dat wil je niet!
Aardbeiencoulis
Aardbeiencoulis, het klinkt behoorlijk chique, vind je niet? Geen zorgen, het is niet meer dan gepureerde aardbei, haha! Om het ietsje steviger te maken, doe ik er nog een blaadje gelatine bij. Houd je van toetjes met alcohol? Dan kun je per persoon een eetlepel aardbeienlikeur toevoegen aan de coulis. Ik zou dan wel een extra half blaadje gelatine toevoegen.
Heb je dit recept gemaakt? Dan zou het ik heel fijn vinden als je het recept wilt beoordelen door op de sterretjes te klikken. En deel gerust een foto van jouw creatie met me op Instagram of Facebook. Vind ik supertof!
Tip: klik op het roze hartje onderaan de pagina en maak een gratis account aan. Daarmee kun je jouw favoriete recepten van deze site opslaan en altijd makkelijk terugvinden.


Nog geen reacties