Deze kaneelbroodjes stonden vorig jaar op de paasbrunch-tafel en waren een enorm succes. Zoet, sticky en overheerlijk zijn ze! Letterlijk om je vingers bij af te likken… Deze kaneelbroodjes zijn perfect om te serveren met Pasen, maar het is eigenlijk zonde om ze maar 1x per jaar te eten. Serveer ze dan ook gerust als een fantastisch zondags ontbijtje! Ze vullen trouwens ontzettend, als onderdeel van een paasbrunch is 1 kaneelbroodje per persoon echt voldoende.
Het recept komt uit het bakboek van Menno, van Heel Holland Bakt.
3 Reacties
Marijn
23 november 2016 at 13:54Makkelijk recept en lekker beknopt beschreven! Bedankt.
Weet je toevallig of het ook mogelijk is om het deeg in te vriezen om later af te bakken?
Sandra
23 november 2016 at 17:28Leuk om te horen, dankje! Ja ik denk dat dit zeker kan, deeg voor bijvoorbeeld scones kun je ook goed invriezen bijvoorbeeld. Ik zou het gewoon proberen!
Eef
13 maart 2016 at 20:41Héérlijk! Kaneelbroodje of Cinnamon Buns zijn echt favoriet. Ik eet ze alleen bijna nooit want het is niet bepaald goed voor de lijn maar wie weet met Pasen maar weer eens, lekker!