Ontzettend populair in Amerika & Groot-Brittannië, maar wat mij betreft mag dit gerecht ook Europa veroveren hoor! Mac & Cheese – de naam zegt het al – bestaat uit macaroni met kaassaus. Erover doe je nog een laagje kaas en vervolgens laat je het in de oven even gratineren. Echt comfort food!
De Mac & Cheese van Andrea
Deze mac & cheese met groenten maakte ik naar aanleiding van de maandelijke Foodblogswap, waarbij je een gerecht mag namaken van een ander blog, waarbij je er je eigen twist aan geeft. Deze maand mocht ik iets maken van By Andrea Janssen. Andrea volg ik al heel lang via verschillende social kanalen, dus ik weet hoeveel lekkere recepten er op haar site staan. Na flink scrollen kwam ik bij haar mac & cheese recept met maar liefst drie kazen uit. Klinkt heerlijk! Ik maakte op basis van dit recept een mac & cheese recept met bloemkool en prei, om toch ook wat groenten binnen te krijgen. Niet dat dit daarmee nu meteen een gezonde mac & cheese is hoor, er gaat nog steeds lekker veel kaassaus doorheen, wees maar niet bang!
Heb je dit recept gemaakt? Dan vind ik het superleuk als je een foto van jouw gerecht met me deelt via Instagram of Facebook! Ik zou het ook heel fijn vinden als je het recept wilt beoordelen door hierboven in het recept op de sterretjes te klikken. Op de hoogte blijven van nieuwe recepten? Meld je dan aan voor de maandelijkse nieuwsbrief van culi-sandra.nl en ontvang een gratis e-book met o.a. vijf exclusieve recepten
1 Reactie
Pieter
18 januari 2021 at 07:54Hallo Sandra, heb je recept gemaakt, vraag me alleen af wat de goede tijd is om de mosterd toe te voegen? Heb het met de prei gemengd. Was lekker, en inderdaad goed zout en peper toevoegen! Was bij ons nog iets te flauw