Natuurlijk kennen we allemaal de klassieke aardappelgratin. Een echte klassieker, maar misschien wil je er eens mee variëren? Maak dan deze pastinaakgratin eens. Hetzelfde idee, maar je vervangt de helft van de aardappels door pastinaak. Zo krijg je net even wat extra groente binnen. Niet dat dit daarmee een gezond gerecht wordt hoor, want de lekkerste gratin maak je nou eenmaal met slagroom & een lekker kaaslaagje!
Feestelijk bijgerecht
Deze pastinaakgratin zou je prima kunnen serveren als bijgerecht bij het Kerstdiner. Misschien serveer je wel een mooi stuk vlees, zoals een hele beenham, een rollade of een lamsrack. Daar past deze pastinaakgratin perfect bij!


Heb je dit recept gemaakt? Dan zou het ik heel fijn vinden als je het recept wilt beoordelen door op de sterretjes te klikken. En deel gerust een foto van jouw creatie met me op Instagram of Facebook. Vind ik supertof!
Tip: klik op het roze hartje onderaan de pagina en maak een gratis account aan. Daarmee kun je jouw favoriete recepten van deze site opslaan en altijd makkelijk terugvinden.
Nog geen reacties