Natuurlijk kennen we allemaal de klassieke aardappelgratin. Een echte klassieker, maar misschien wil je er eens mee variëren? Maak dan deze pastinaakgratin eens. Hetzelfde idee, maar je vervangt de helft van de aardappels door pastinaak. Zo krijg je net even wat extra groente binnen. Niet dat dit daarmee een gezond gerecht wordt hoor, want de lekkerste gratin maak je nou eenmaal met slagroom & een lekker kaaslaagje!
Feestelijk bijgerecht
Deze pastinaakgratin zou je prima kunnen serveren als bijgerecht bij het Kerstdiner. Misschien serveer je wel een mooi stuk vlees, zoals een hele beenham, een rollade of een lamsrack. Daar past deze pastinaakgratin perfect bij!
Heb je dit recept gemaakt? Dan vind ik het superleuk als je een foto van jouw gerecht met me deelt via Instagram of Facebook! Ik zou het ook heel fijn vinden als je het recept wilt beoordelen door hierboven in het recept op de sterretjes te klikken. Op de hoogte blijven van nieuwe recepten? Meld je dan aan voor de maandelijkse nieuwsbrief van culi-sandra.nl en ontvang een gratis e-book met o.a. vijf exclusieve recepten
Nog geen reacties