Als ik een nieuw quiche-recept plaats, wordt die bijna altijd populair! Jullie zijn dus overduidelijk gek op quiches en tja, ik ook! Het is toch ook heerlijk, zo’n hartige taart uit de oven met een lekkere vulling. Je kunt met quiches eindeloos varieren, ze zijn goed vooraf te bereiden, prima in te vriezen en heel geschikt om restjes op te maken. Alleen maar plussen dus! Deze keer maakte ik een quiche met prei en feta.
Preiquiche
Er wordt me vaak gevraagd waar ik de inspiratie vandaan haal voor mijn recepten. Heel vaak is dat door recepten die ik zie in tijdschriften of online, gerechten in restaurants, of gerechten die ik eet als ik op reis ben. Dat was bij deze preiquiche ook het geval. Tijdens een werktrip naar Londen at ik een quiche met gekarameliseerde prei en feta. Een hele lekkere combinatie, dus ik besloot ‘m thuis eens na te maken. Missie gelukt, dus bij deze het recept voor deze quiche met prei en feta:
Voor mijn quiche recepten gebruik ik een quichevorm met een diameter van 24 centimeter met gaatjes in de bodem.
Nog geen reacties