Menu
ontbijt

Smoothiebowl recepten – mijn 5 favoriete smaakcombinaties

Smoothiebowl banaan, pindakaas en aardbei

Zoals gewoonlijk loop ik weer eens achter de trend aan, pas onlangs heb ik de op Instagram zwaar populaire smoothie bowl ontdekt. Wat het is? Een smoothie bowl is eigenlijk – de naam geeft het al weg – een kom met daarin een smoothie. Gepureerd fruit met yoghurt dus. Eigenlijk niet persé een heel innovatief iets, maar lekker is het wel. En zeg nu zelf: van zo’n roze ontbijtje word je toch instant vrolijk? Ik in ieder geval wel! Daarom geef ik je vandaag mijn vijf favoriete smoothie bowl recepten.

Smoothiebowl met pindakaas, banaan en aardbeien

Voor deze smoothiebowl nam ik de Amerikaanse PB&J sandwich als inspiratie. Ken je die? Ik vind het heel smerig hoor, maar in deze bananen smoothiebowl werkt de combinatie van pindakaas, banaan en aardbeien waanzinnig goed. Gewoon proberen!

Smoothiebowl met aardbeien en bosvruchten

Smoothiebowl aardbeien bosvruchten

Het glazuur spat van je tanden bij het zien van deze foto, zo zoet! Gelukkig is hij niet zo zoet als hij er misschien uitziet. Deze aardbeien smoothiebowl is juist lekker fris door de combinatie van aardbeien en bosvruchten.

Smoothie bowl met banaan en frambozen

Smoothie bowl frambozen en banaan

Pureer yoghurt met banaan en frambozen en top af met diverse soorten fruit, dan is deze frambozen smoothiebowl al klaar. Een super fruitig ontbijtje met een fantastische kleur!

Smoothie bowl Chunky Monkey

Smoothiebowl Chunky Monkey met banaan en chocolade

Oeiiii deze Chunky Monkey smoothiebowl is zó goed. Je pureert je yoghurt met banaan en topt ‘m af met nog wat extra banaan, pure chocolade en walnootjes. Ontbijten met de Chunky Monkey smaak van het bekende Ben & Jerry ijs dus. Echt een aanrader!

Smoothiebowl met mango en aardbeien

Smoothiebowl mango aardbei
Smoothiebowl

De zomer in een bowl! Dat kun je van dit recept wel zeggen. Ik ben sowieso gek op mango en de combinatie met aardbeien in dit mango smoothiebowl recept is erg lekker.

Wat is jouw favoriete smoothiebowl recept?

5x Smoothiebowl recepten

Tip: sla onderstaande afbeelding op via Pinterest, dan kun je deze recepten altijd weer makkelijk terugvinden!

smoothiebowl recepten

Nog geen reacties

    Laat een reactie achter