Voor deze smoothiebowl haalde ik mijn inspiratie uit de PB&J sandwich. Ken je die? Ik vind het heel smerig hoor, maar in Amerika eten ze dit graag: een broodje met zowel pindakaas als jam. Maar, toen ik bezig was met het maken van een smoothiebowl met banaan dacht ik ineens: waarom doe ik er geen lepeltje pindakaas door? En top ik ‘m af met aardbeien? Tja, en toen was er ineens een heerlijk recept ontstaan: deze smoothiebowl met banaan, pindakaas en aardbeien.
PB&J smoothiebowl
Deze PB&J smoothiebowl is lekker zomers door de banaan en de aardbeien, maar de pindakaas en de chocolade geven er ook weer een ‘volle’ smaak aan als je begrijpt wat ik bedoel. En zo niet, gewoon maken dit recept, dan snap je ‘m wel ;-)
Let op: begin op tijd met dit recept. Je kunt het beste de schijfjes banaan ‘s avonds invriezen, dan kun je ze de volgende ochtend gebruiken voor het maken van de smoothiebowl.


1 Reactie
Atie Groot
21 september 2016 at 10:20Wat een aparte combinatie Sandra, leuk bedacht!