Van die toetjes in een glaasje, ik word er altijd wel blij van! Zo’n éénpersoons portie staat lekker feestelijk en je kunt deze toetjes meestal goed voorbereiden. Handig als je gasten hebt! Dit toetje met gember en limoen is daar geen uitzondering op. Maak de gembertoetjes al van te voren en garneer ze vlak voor het serveren met een gemberkoekje en wat limoenrasp.
Fris gembertoetje
Kruidig, zoet en fris, zo zou je dit toetje met gember en limoen het beste kunnen omschrijven. De gemberkoekjes zijn lekker kruidig, door de room & gecondenseerde melk wordt het toetje lekker romig en de limoen zorgt voor wat frisheid. Klinkt goed toch? Laat ik je dan ook snel het recept voor dit gembertoetje geven, dan kun je aan de slag!
Restje gecondenseerde melk
Voor dit gembertoetje heb je maar een beetje geconsendeerde melk over. Met de rest kun je bijvoorbeeld deze heerlijke bonbonkoffie maken, of gebruik het in deze ijskoffie ijsjes. Of gebruik het als basis voor zelf Baileys maken.


Nog geen reacties