Waarom het recept voor deze chorizoburgers nog niet online staat, is me een raadsel. Ik heb ze namelijk al best vaak gemaakt! Het is weer eens wat anders dan een gewoon broodje hamburger en ze smaken echt top. Je maakt ze door kipgehakt en chorizo fijn te malen in de keukenmachine, zo gepiept! Als je kiest voor een lekkere chorizo heb je automatisch al superveel smaak aan je burgers, en is het toevoegen van peper, zout en andere smaakmakers al niet meer nodig. Makkelijk toch?
Kipburgers met chorizo
Je kunt de chorizoburgers maken en direct bakken, maar het is eigenlijk het beste om ze minimaal een uurtje op te laten stijven in de koelkast. Dan behouden ze hun stevigheid beter, en het is ook nog eens lekker makkelijk. Het geeft je de mogelijkheid om deze kipburgers met chorizo al vooraf klaar te maken wanneer het jou uitkomt. Hoef je ze rond etenstijd alleen nog maar even te bakken. Wel zo makkelijk.


Heb je dit recept gemaakt? Dan zou het ik heel fijn vinden als je het recept wilt beoordelen door op de sterretjes te klikken. En deel gerust een foto van jouw creatie met me op Instagram of Facebook. Vind ik supertof! Ben je trouwens al lid van mijn nieuwsbrief? Je kunt je hieronder aanmelden. Ontvang je meteen een gratis e-book met vijf exclusieve recepten!
2 Reacties
Bas
2 juni 2021 at 07:11Erg lekker, gemaakt met kippengehakt van de Ekoplaza (gekruid). Mooie stevige en smakelijke burgers, we gaan ze zeker vaker maken!
Sandra
5 juni 2021 at 12:47Superleuk om te horen Bas! Blij dat jullie ze lekker vonden :-)