Deze pasta met blauwe kaas, champignons en walnoten staat in een handomdraai op tafel. Het is een simpel maar lekker vegetarisch pasta recept, dat ook nog eens snel op tafel staat.
Pasta met blauwe kaas
Als je een liefhebber bent van blauwader-kaas, dan is dit pasta recept er eentje om te bewaren! Zelf ben ik de enige blauwe-kaas liefhebber hier in huis, dus ik maakte dit recept toen ik een keertje alleen at. Op dat soort dagen vind ik het altijd leuk om te experimenteren met ingrediënten die manlief niet lekker vindt. Blauwe kaas dus, of geitenkaas.
Welke blauwe kaas voor blauwe kaassaus?
Ik adviseer om voor deze pasta met blauwe kaas een pittig blauwader-kaasje te nemen. Daar krijgt de saus veel smaak van. Liever een Roquefort dan een Gorgonzola dolce dus. Maar kies natuurlijk vooral een kaasje dat je zelf erg lekker vindt.
Vegetarische pasta
Deze pasta met blauwe kaas en champignons is vegetarisch, dus perfect voor een dagje zonder vlees of vis. Inmiddels staan er al heel wat vegetarische pasta recepten op mijn blog. Als je graag minder vlees wilt eten, vind je deze recepten misschien ook wel wat:
Heb je dit recept gemaakt? Dan zou het ik heel fijn vinden als je het recept wilt beoordelen door op de sterretjes te klikken. En deel gerust een foto van jouw creatie met me op Instagram of Facebook. Vind ik supertof!
Tip: klik op het roze hartje onderaan de pagina en maak een gratis account aan. Daarmee kun je jouw favoriete recepten van deze site opslaan en altijd makkelijk terugvinden.


Nog geen reacties