Dit recept voor pulled chicken nachos noem ik ook wel de liefdesbaby van twee van mijn persoonlijke favorieten op de blog: de pulled chicken enchiladas en de nachos met gehakt. Ik ben sowieso een groot fan van de TexMex keuken en deze twee recepten komen hier in huis graag op tafel.
Nou kreeg ik laatst in eens een heldere ingeving: waarom zou ik deze twee recepten niet combineren tot een heerlijke ovenschotel van pulled chicken nachos? Zo gezegd, zo gedaan! En lekker dat het was…
Nachos met pulled chicken
In dit recept voor nachos met pulled chicken komt het beste uit deze twee favoriete gerechten samen: heerlijke nachos uit de oven, natuurlijk met lekker veel kaas.
Zure room erbij, zoetzure saus én echt onmisbaar: een flinke schep verse guacemole. En natuurlijk een royale vulling van pulled chicken.
Die is echt mega-simpel te maken en ik kan je aanbevelen om de pulled chicken al een dag eerder te maken. Dan kunnen de smaken er extra goed intrekken én ben je wanneer je ze wilt eten, in een mum van tijd klaar.
Avondeten of borrelhap
Wij eten deze zalige pulled chicken nachos ovenschotel graag als avondeten. Maar ik weet ook zeker dat je jouw gasten heel blij maakt als je dit serveert als borrelhap tijdens een feestje!
Tip: maak wat extra
Als ik je een tip mag geven: maak lekker een extra portie van het pulled chicken recept. Je bent toch bezig, en je kunt dit heel goed invriezen. Doe ik zelf ook altijd als ik dit recept maak. Super handig, want dan heb je altijd de basis voor een lekkere maaltijd in de vriezer liggen.


Heb je dit recept gemaakt? Dan zou het ik heel fijn vinden als je het recept wilt beoordelen door op de sterretjes te klikken. En deel gerust een foto van jouw creatie met me op Instagram of Facebook. Vind ik supertof!
Tip: klik op het roze hartje onderaan de pagina en maak een gratis account aan. Daarmee kun je jouw favoriete recepten van deze site opslaan en altijd makkelijk terugvinden.
Nog geen reacties