Ik kwam er laatst achter dat er nog geen enkel Sinterklaas recept op mijn blog staat. Geen enkele! Dat moet anders, dus ik besloot nog net op het nippertje voor ‘t heerlijk avondje de keuken in te duiken om een Sinterklaas toetje te bedenken. Het werd meteen een ultiem Sinterklaas gerecht: een speculaas cheesecake ijstaart met chocoladepepernoten! Tip: wil je geen ijstaart maar een gewone mon chou taart? Laat de taart dan opstijven in de koelkast in plaats van de vriezer.
Belangrijk: begin een dag van tevoren met dit recept als je er een ijstaart van wilt maken.
Heb je dit recept gemaakt? Dan vind ik het superleuk als je een foto van jouw gerecht met me deelt via Instagram of Facebook! Ik zou het ook heel fijn vinden als je het recept wilt beoordelen door hierboven in het recept op de sterretjes te klikken. Op de hoogte blijven van nieuwe recepten? Meld je dan aan voor de maandelijkse nieuwsbrief van culi-sandra.nl en ontvang een gratis e-book met o.a. vijf exclusieve recepten
2 Reacties
Atie Groot
5 december 2016 at 18:44Hij was heerlijk Sandra, we hebben er van gesmuld!
Eef
4 december 2016 at 17:37Je mag dan wel geen sinterklaas recepten hebben maar je begint wel met een spectaculair eerste recept!