Ik kwam er laatst achter dat er nog geen enkel Sinterklaas recept op mijn blog staat. Geen enkele! Dat moet anders, dus ik besloot nog net op het nippertje voor ‘t heerlijk avondje de keuken in te duiken om een Sinterklaas toetje te bedenken. Het werd meteen een ultiem Sinterklaas gerecht: een speculaas cheesecake ijstaart met chocoladepepernoten! Tip: wil je geen ijstaart maar een gewone mon chou taart? Laat de taart dan opstijven in de koelkast in plaats van de vriezer.
Belangrijk: begin een dag van tevoren met dit recept als je er een ijstaart van wilt maken.
Heb je dit recept gemaakt? Dan zou het ik heel fijn vinden als je het recept wilt beoordelen door op de sterretjes te klikken. En deel gerust een foto van jouw creatie met me op Instagram of Facebook. Vind ik supertof! Ben je trouwens al lid van mijn nieuwsbrief? Je kunt je hier aanmelden.
2 Reacties
Atie Groot
5 december 2016 at 18:44Hij was heerlijk Sandra, we hebben er van gesmuld!
Eef
4 december 2016 at 17:37Je mag dan wel geen sinterklaas recepten hebben maar je begint wel met een spectaculair eerste recept!