• Skip to main content
  • Skip to primary sidebar
Culi Sandra
menu icon
go to homepage
  • RECEPTEN
  • WEEKMENU'S
  • OVER MIJ
    • CONTACT
  • MAKKELIJK AVONDETEN
  • KOKEN MET RESTJES
    • Facebook
    • Instagram
    • Pinterest
    • TikTok
    • Twitter
    • YouTube
  • search icon
    Homepage link
    • RECEPTEN
    • WEEKMENU'S
    • OVER MIJ
      • CONTACT
    • MAKKELIJK AVONDETEN
    • KOKEN MET RESTJES
    • Facebook
    • Instagram
    • Pinterest
    • TikTok
    • Twitter
    • YouTube
  • ×
    Home

    Weekmenu 46 - gerechten zonder oven

    Bijgewerkt: jul 2023 · Geplaatst: aug 2021 door Sandra

    In het vorige weekmenu schreef ik dat we tegen de tijd dat dat menu online kwam, hopelijk al in ons nieuwe huis zouden wonen. Dat lukte niet helemaal maar inmiddels zitten we al weer drie weken te genieten van ons paleisje. Binnenkort laat ik je wat meer van mijn huis zien en zal ik een blog delen met een tour door mijn nieuwe keuken, want daar ben ik zo blij mee! Alleen moet ik nog wel even vrienden worden met mijn nieuwe oven. Daarom in dit weekmenu: gerechten zonder oven!

    Maandag - Risotto met zalm en citroen

    Dit blijft toch wel één van de favoriete gerechten op mijn blog. Toen ik hem laatst deelde in mijn instagram-stories kwamen er ook veel reacties op, dus ik hoop dat veel van jullie hem snel gaan maken. Hoor graag of jullie het net zo'n lekker recept vinden als ikzelf! Naar het recept >

    Dinsdag - Halloumi burgers

    Halloumi burger - vegetarische burger

    Voor een dagje zonder vlees of vis kies ik regelmatig voor een gerecht met halloumi. Lekker stevig, zout en vol smaak. In dit gerecht paneer je de plakken halloumi, en vervolgens bak je ze. Erg lekker op een burgerbroodje met wat mangochutney. Naar het recept >

    Woensdag - Albondigas

    Spaanse gehaktballetjes - Albondigas

    Deze Spaanse gehaktballetjes zijn zo lekker! De rijkgevulde saus zit vol met groenten, heerlijk! Je kunt ze eten als onderdeel van een selectie tapas, maar je kunt ze ook prima eten als hoofdgerecht. Serveer er wat gebakken aardappels bij en je hebt een heerlijk maaltje. Naar het recept >

    Donderdag - champignonsoep

    Paddenstoelensoep

    Dit soepje verschijnt regelmatig op onze tafel. Hij is snel klaar en rijk gevuld met één van mijn favoriete groenten: champignons. Met een lekker broodje erbij heb je een eenvoudig maar lekker avondmaal. Naar het recept >

    Vrijdag - crunchwraps

    Op de vrijdag-avond is het tijd voor een beetje fastfood! Nou is dit niet persé een snel recept, maar wel onwijs lekker! Deze krokante wraps zijn gevuld met pulled chicken, guacemole en gesmolten kaas. Zalig! Naar het recept >

    Zaterdag - wrap met tonijn en avocado

    Tonijnwrap met avocado

    Weekend! Zin om vandaag een lekkere lunch klaar te maken en wraps over van gisteren? Dan kan ik deze wraps van harte aanbevelen. Ze zijn gevuld met een tonijnsalade die je in een handomdraai zelf klaarmaakt, en een romige puree van avocado. Echt een super combinatie. Naar het recept >

    Zondag - kersentaartjes

    Kersen taartvulling

    Iets lekkers maken zónder de oven aan te hoeven slingeren? Dat kan prima, want voor deze lekkere kersentaartjes heb je geen oven nodig. Maak eens zelf kersen-taartvulling en vul er zo'n lekkere suikerschelp mee. Beetje room en chocolade erover en je hebt een heerlijk taartje voor bij de zondagse thee! Naar het recept >

    Weekmenu 46

    More weekmenu

    • Een ovenschaal met daarin een vegetarische lasagne met pompoen. De laagjes van het gerecht zijn zichtbaar omdat er een lepel uit de schotel is gehaald.
      Weekmenu #69
    • Kipsaté met rijst in een blauwe kom. Het gerecht is geserveerd met peultjes en er ligt wat kroepoek op de achtergrond.
      Weekmenu #68
    • Sticky kip in een blauwe serveerkom. Het gerecht is rijkelijk bestrooid met ringetjes rode peper en het groene deel van een bosui.
      Weekmenu #67
    • Zalm met krieltjes en peultjes op een houten plank. Het gerecht is bestrooid met citroenrasp en verse dille.
      Weekmenu #66

    About Sandra

    Hi! Ik ben Sandra en woon in het mooie Noord-Holland. Al meer dan 10 jaar deel ik op dit blog mijn favoriete recepten met jullie. Ik kook graag met restjes en verse producten, bij voorkeur uit het seizoen. Vragen over een recept? Stuur me een berichtje via Instagram, dan help ik je snel verder!

    Reader Interactions

    Laat een reactie achter Reactie annuleren

    Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

    Beoordeling recept




    Primary Sidebar

    Culi Sandra

    Hoi, ik ben Sandra! Wat leuk dat je er bent, op mijn blog vind je honderden heerlijke recepten. Allemaal van mijn hand.

    Meer over mij →

    Populaire recepten

    • Nachos met gehakt en zure room in een ovenschaal. De nacho schotel is voorzien van een dikke laag geraspte cheddar en bestrooid met jalapenos, rode ui, guacemole en zure room.
      Recept nachos met gehakt en zure room
    • Spitskool ovenschotel waar met een lepel een schep uit is genomen, zodat de gehakt-vulling zichtbaar wordt.
      Spitskool ovenschotel met gehakt
    • Wraps met ei, chorizo en groenten. De wraps zijn doormidden gesneden en half op elkaar gestapeld, zodat je de binnenkant goed kunt zien.
      40+ Recepten met weinig ingrediënten
    • platbrood pizza caprese
      40x Snelle recepten - binnen 20 minuten op tafel

    Footer

    ↑ terug naar boven

    Recepten per gang

    • Alle recepten
    • Hoofdgerechten
    • Bijgerechten
    • Voorgerechten
    • Toetjes
    • Ontbijt
    • Lunch
    • Tussendoortjes
    • Taart en koekjes
    • Hapjes
    • Drankjes
    • Smoothies

    Recepten per type

    • Vlees recepten
    • Vis recepten
    • Vegetarische recepten
    • Kip recepten
    • Ovenschotels
    • Pasta recepten
    • Quiche recepten
    • Soep recepten
    • Snel klaar
    • Weinig ingrediënten

    Contact

    • Contact
    • Samenwerken
    • Privacy policy
    • Disclaimer

    Copyright culi-sandra.nl 2013 - 2025

    Culi-Sandra staat ingeschreven bij de KVK onder nummer 82533431